Botol Goncang

  • Bahan: HDPE
  • Kapaciti: 500ml/750ml
  • Warna: biru/putih/merah/hijau/merah jambu/ungu/ dll
  • Sijil: SGS,FDA
  • Botol Plastik & Logo Penutup: Pencetakan tapis, timbulan; pelekat label
Membuat permintaan sebut harga

Botol Goncang ialah bekas senaman yang amat senang digunakan untuk tepung protein dan suplemen. Anda akan mendengar bunyi "klik" apabila menutup mulut botol. Cecair dalaman tidak akan tumpah.

Pelbagai pilihan warna tersedia

Informasi Pesanan
Perlabuhan: Shanghai China
Bayaran: T/T, L/T, PayPal dan sebagainya
Catatan: Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, jangan tersegan untuk menghubungi kami.
Sampel: Kami biasanya menyediakan pelanggan dengan sampel stok sedia ada. Jika anda memerlukan sampel untuk warna dan logo OEM anda, kami boleh menyediakan pilihan penyesuaian khas.

Pembungkusan RTCO, terutamanya membekal bekas pembungkusan suplemen senanman dan penyelesaian pembungkusan khas. Kami menawarkan pelbagai jenis canister dan botol HDPE pengawetan UV, termasuk bekas 2oz, bekas 8oz, bekas HDPE 10oz, bekas 13oz, bekas 16oz, bekas 20oz, bekas 32oz, bekas 40oz, botol HPDE 70oz, botol 72oz, botol 270oz. Dari reka bentuk acuan, ke proses acuan pacitan plastik dan acuan tuipan, kami mempunyai keupayaan membuat penutup dan canister plastik pengawetan UV berkualiti mengikuti permintaan pelanggan.

Pembungkusan

Pengilangan

Kami mempunyai pangkalan operasi di Shanghai, dan pangkalan pengilangan di sekitar daerah Jiangsu. Kilang kami meliputi kawasan seluas 8000 meter persegi, bermula dengan rekaan acuan, pancitan plastik, tuipan plastik dan proses perlogaman/mengecat plastik.

Borang ditanya
Produk lain