1. Laman utama
  2. Mengenai Kami
Mengenai Kami

Pembungkusan RTCO
RTCO menawarkan penyelesaian pembungkusan profesional untuk suplemen senaman, kesihatan, makanan dan minuman. RTCO berdasar di Shanghai dan kami telah membina pangkalan operasi pada 2015 di Clearwater, Florida yang merangkumi pusat gudang pemenuhan seluas 100,000 kaki persegi.

Pangkalan penghasilan kami terletak di bandar Ningbo daerah Zhejiang dilengkapi dengan kilang termaju meliputi kawasan seluas 15,000 meter persegi. Semua operasi pengeluaran kami dari reka bentuk acuan ke pemasangan beroperasi di Zhejiang. Kami berdedikasi untuk menawar perkhimatan sehenti untuk pelanggan kami.

Pada tahun 2018, kami telah menubuhkan 2 pusat gudang pemenuhan di Amerika.

Satu di Savannah Georgia (80 Coleman Blvd, Pooler, GA 31322), 100,000 kaki persegi.

Satu lagi di Los Angeles, California (18895 Arenth Ave, Industry, CA 91748), 50,000 kaki persegi.

Sejak dari tahun 2009, kami mensasar pasaran pembungkusan sukan mewah. Kami adalah syarikat pertama yang memperkenalkan teknologi penyaduran krom di dalam industry pembungkusan sukan. Sehigga hari ini, RTCO masih adalah syarikat yang terkemuka dalam kawalan kualiti dan inovasi teknologi.

Perkhidmatan kami merangkumi dari LA ke Miami, Tampa Pittsburgh, Savanna, dan Eropah Tengah ke Melbourne.

Kilang kami dilengkapi dengan mesin panictan tuipan acuan canggih,10,000 bilik bersih automatik sepenuh untuk barisan salutan UV, and bilik bersih GMP sah untuk pemasangan. Kami mempunyai juruteknik yang boleh membantu mereka pilihan pembungkusan yang sempurna untuk anda yang akan menawarkan penyelesaian yang terbaik berdasarkan permintaan kecantikan dan keselamatan. Kami mempunyai pelbagai siri produk: untuk pembungkusan suplemen senaman, pilihan yang paling popular adalah siri permukaan metalik, siri plastik biasa, botol cecair, penutup tepung, sudu penyukat dan sebagainya. Sementara itu, siri pembungkusan kosmetik kami menawarkan botol pam permukaan aluminasi/permukaan tanpa udara dan balang krim.

Sejak penubuhan kami, kami sentiasa berpegang kepada misi kami untuk menjadi peneraju teknologi sambil menawarkan pelanggan produk berkualiti unggul, harga yang berpatutan dan berkepercayaan. Kami telah berjaya dengan melaksanakan "Dua Jangan" (Jangan sekali-kali menghasilkan produk yang buruk dan Jangan sekali-kali menghantar produk buruk) dan "Tiga Jaminan" (Jaminan kualiti produk, Jaminan untuk mematuhi kontrak, dan Jaminan kualiti perkhidmatan) untuk memastikan bahawa kami adalah yang terbaik dalam apa yang kami lakukan.

Kami sangat menghargai pelanggan kami dan tidak akan berpuas hati sehingga jangkaan pelanggan kami dilangkaui. Dengan RTCO, pelanggan akan mengalami perkhidmatan bertaraf dunia, kepakaran dipimpin nilai, dan produk berkualiti unggul dengan harga kompetitif yang menghasil nilai dan penjimatan.

Kami berharap dapat memenuhi keperluan anda dan mencipta hubungan menang-menang jangka panjang antara kami.

Kami mengalu-alukan pertanyaan anda dan lawatan ke syarikat kami dengan ikhlas.


Profil syarikat

Kajian Kes

Pelanggan: GNC
Masa Kerjasama: Melebihi 10 tahun
Aplikasi: Suplemen Senaman, Nutraseutikal, Kesihatan, Kebaikan Badan, Makanan dan Minuman
Keperluan: Pelanggan minta masa penghantaran yang pantas. RTCO menubuhkan gudang di Amerika Syarikat untuk memastikan yang penghantaran yang pantas.
Produk: Botol permukaan metalik 30oz dengan penutup 100mm

Pelanggan: Walmart
Masa Kerjasama: Melebihi 10 tahun
Aplikasi: Suplemen Senaman, Nutraseutikal, Kesihatan, Kebaikan Badan, Makanan dan Minuman
Keperluan: Pelanggan minta reka bentuk dan warna yang berbeza, RTCO menyediakan semua pilihan warna penyesuaian khas.
Produk: botol 13oz krom perak +63mm penutup …

RTCO(HK)CO.,LIMITED

Alamat Gudang: 80 Coleman Blvd, Pooler, GA 31322.
Tel: +86-21-20961227
+1 813 327 3872 (USA)
Fax: +86-21-68922032
Nama: Penny Pan
E-mail: info@rtco-packaging.com